fbpx
Menu

Mi az a lágy fém bevonat (Low-E)?

Az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy vékony lágy fémbevonatot adnak. A bevonat szabad szemmel szinte láthatatlan, bár napüstésben észre vehető. Ha az üveg mögött álva érezzük a napsütést a nap erejét akkor az nem bevonatos üveg ami elött állunk.

Bővebben

Thermo, hőszigetelt üvegek hangszigetelése

Mivel a nyílászáró (ajtó, ablak) legnagyobb felülete az üveg így egy jól megválasztott rétegrendű 2 vagy 3 rétegű thermoplán üveggel még jobban csökkenthető a zaj. Minél nagyobb a thermo üveg dB érték, annál nagyobb arányban gátolja a hang terjedését. A hangszigetelés jele az Rw, mérőszáma a decibel, jele dB.

Bővebben

Hőszigetelt, thermo üveg beépítése

Thermo hőszigetelt üveg beépítése, pótlása, cseréje. Nem ördöngösség a thermo cseréje, de ha lehet mindenképp bízza szakemberre az üveg beépítését! Hogyan működik a beépítés? Thermplán üvegcsere, fa, fém, műanyag nyílászáróba..

Bővebben

Mi az a Psi-érték?

A Psi-érték jelzi azt a hőátbocsátási együtthatót, ami a hőszigetelt üveg éltömítésére (azaz a peremére) vonatkozik.

Bővebben

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,