fbpx
Menu

2 rétegű thermo üveg cseréje 3 rétegűre?

Lehetséges bizonyos fa ajtó és fa ablak kereteknél. Műanyag nyílászárokban a vastagságot a léc határozza meg, így a vastagabb azaz 3 rétegű üveg beépítése nem lehetséges. Bizonyos nyílászáró fajtákhoz lehet kapni olyan lécet ami alkalmassá teszi a 3 rétegű hőszigetelt üveg beépítését. A 2 rétegű üveg alapesetben 24mm vastag.

Bővebben

Mi az a lágy fém bevonat (Low-E)?

Az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy vékony fémbevonatot adnak. A bevonat szabad szemmel szinte láthatatlan, bár napüstésben észre vehető. Ha az üveg mögött álva érezzük a napsütést a nap erejét akkor az nem bevonatos üveg ami elött állunk.

Bővebben

Thermo, hőszigetelt üvegek hangszigetelése

Mivel a nyílászáró (ajtó, ablak) legnagyobb felülete az üveg így egy jól megválasztott rétegrendű 2 vagy 3 rétegű thermoplán üveggel még jobban csökkenthető a zaj. Minél nagyobb a thermo üveg dB érték, annál nagyobb arányban gátolja a hang terjedését. A hangszigetelés jele az Rw, mérőszáma a decibel, jele dB.

Bővebben

Hőszigetelt, thermo üveg beépítése

Thermo hőszigetelt üveg beépítése, pótlása, cseréje. Hem ördöngöség a thermo cseréje, de ha lehet mindenképp bízza szakemberre az üveg beépítését! Hogyan működik a beépítés? Thermplán üvegcsere, fa, fém, műanyag nyílászáróba..

Bővebben

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék,