fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Üveg zuhanyajtó készítés

Üveg ajtó,  zuhany ajtó készítésZuhanyajtó készítés, egyedi méretre, biztonsági üvegből a választott ajtónyitási irányba, funkcióval.

Méretpontos üveg zuhanyajtó ajtó készítés a egyedi funkciókkal, kért ajtónyitási irányba, akár dekor biztonsági üvegből is.

Az általunk készített, beépített üveg zuhanyjatók ajtók minimum 8mm az Ön által választott üvegfajtával, edzett biztonsági üvegből, minőségi vasalatokkal készülnek. (vasalatok színe: ezüst szál-csiszolt, fényes króm, fekete - rendelésre arany) Munkánkra 3 év beépítési garancia van!

Az üveg zuhanyajtók  nyílhatnak falról falra, ajtó keretről, zuhanyfal üvegről, funkcióját tekintve lehet: kifelé és befelé nyíló, tolóajtó vagy harmonika ajtó  is. A pántok, üveg megfogok- vasalatok akár hidraulikus megoldással is segítik a zuhany üvegajtó nyitását és zárását. Az zuhany üvegajtót biztonságos zárszerkezettel is el lehet látni.

Üveg zuhanyajtó készítés árak:

Az üvegajtó árát az üvegajtó mérete a választott üvegfajtája a kért funkciók, a vasalatok száma és a beépítés körülménye / helyszíne határozza meg. Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg a kért üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges.

Edzett üveg zuhany ajtó készítést csak az általunk előzetesen felmért adatok alapján vállaljuk. Az üveg ajtó készítés feltétele a felmérés és az előlegfizetés. Zuhany üvegajtó gyártást / beépítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyet akár utalhat is bankszámlára kiállított díjbekérő alapján.

Gyártási idő kb 5-7 nap, extra megmunkálás esetén 7-10 nap   (+36) 70 391 4030 - Cserepes Tibor

Edzett Üveg beltéri üvegfal, épített zuhanykabin üvegajtóval - felülvilágító ablakkal és üvegajtó készítés referenciánk

Edzett Üveg beltéri üvegfal, épített zuhanykabin készítés   egyedi, épített üvegajtó készítés

Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral és épített üveg méretpontos zuhanyfal készítés munkánk.

Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral   egyedi, épített zuhanyfal készítés

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1