fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Üvegpolc készítés méretre

Üvegpolc készítés edzett üvegből - üveges24Egyedi méretre gyártott üvegpolc készítés akár dekor-színes üvegből is. Üvegpolc gyártás.

Az üvegpolc, sarokpolc készülhet hagyományos float vagy színtelen üvegből, savmaratott üvegből, optiwhite vasmentes teljesen átlátszó vagy anyagában színezett (szürke, bronz) parsol üvegekből. Az üvegpolcok minden esetben edzett üvegből készülnek 6mm vagy 8mm vastag és gépi polírozott élcsiszolással van ellátva.

Tekintse meg kész üvegpolc kínálatunkat: www.tukor24.hu/szinesuvegpolc

Üvegpolc, sarokpolc készítés árak:

Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg a kért üvegtípust, formát, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges. Edzett üveg polc készítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyet akár utalhat is bankszámlára kiállított díjbekérő alapján. Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni, marni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 5-8 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap.

Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású  tükör kínálatunkat - itt találja. Termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is! Tükör katalógus

   

Üvegpolcok, sarokpolcok gyártása egyedi méretre edzett, csiszolt dekor üvegből:

üvegpolc készítés egyedi méretre  Dekorüvegek nevezzük azokat az üvegeket ahol a funkció mellett a dizájn is szerepet kap. a katedrál üveg, nyomtatott üveg, dekor színes üveg, savmart mintás üvegek és minden olyan üveg aminek a felületén minta található. Jellemezően 4mm, 6mm, 8mm 10mm vastagságban.   Optiwhite üveg, extraclear, Guardian ExtraClear® üveg más néven színtelen üveg. Minimális vastartalommal.   

Edzett üveg tulajdonságok:

Az edzett üveg 300 fokig hőálló rövid ideig. 200 -+100 /MS/Celsius. Az edzett üveg törése esetén apró, tompa élű szilánkokra esik szét, így nem okoz sérülést ezáltal biztonsági üveg. Az edzett üveg jóval keményebb, szilárdabb, 7 x erősebb mint a közönséges üveg. Az edzett üvegpolc súlya pl: 1m2 8mm üvegpolc: 20kg

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1