fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Üvegajtó készítés

üvegajtó készítés egyedi méretre - üveges24.huMéretpontos üvegajtó készítés egyedi funkciókkal, kért ajtónyitási irányba, akár dekor biztonsági edzett üvegből.

Az általunk készített, beépített üvegajtók minimum 8mm az Ön által választott üvegfajtával, edzett biztonsági üvegből, minőségi vasalatokkal készülnek. (vasalatok színe: ezüst szál-csiszolt, fényes króm, fekete - rendelésre arany) Munkánkra 3 év beépítési garancia van!

Az üvegajtók nyílhatnak falról falra, ajtó keretről, üvegről, funkcióját tekintve lehet: kifelé és befelé nyíló, tolóajtó vagy harmonika ajtó, kültér esetén belapozható és egymásra rá tolható is. A pántok, üvegmegfogok- vasalatok akár hidraulikus megoldással is segítik az ajtónyitását és zárását. Az üvegajtót biztonságos zárszerkezettel is el lehet látni.

Üvegajtó készítés árak:

Az árat az üvegajtó mérete a választott üvegfajtája a kért funkciók, a vasalatok száma és a beépítés körülménye / helyszíne határozza meg. Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg a kért üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges.

Edzett üveg ajtó készítést csak az általunk előzetesen felmért adatok alapján vállaljuk. Az üvegajtó készítés feltétele a felmérés és az előlegfizetés. Üvegajtó gyártást / beépítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyet akár utalhat is bankszámlára kiállított díjbekérő alapján.

Edzett Üveg beltéri üvegfal, épített zuhanykabin üvegajtóval - felülvilágító ablakkal és üvegajtó készítés referenciánk

Edzett Üveg beltéri üvegfal, épített zuhanykabin készítés   egyedi, épített üvegajtó készítés

Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral és épített üveg méretpontos zuhanyfal készítés munkánk.

Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral   egyedi, épített zuhanyfal készítés

Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral és épített hőálló üvegből méretpontos szauna üvegfal és ajtó készítés munkánk.

  

Gyártási idő kb 7-12 nap, extra megmunkálás esetén 15 nap    (+36) 70 391 4030 - Cserepes Tibor

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1