fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

2, 3 rétegű hőálló szauna, gőzkabin üvegek

Egyedi gyártású, biztonsági hőálló thermo hőszigetelt üvegek, üvegfalak szaunába. Reflexiós szauna üvegek.

Vállaljuk hőálló szaunaüvegének elkészítését egyedi méretre és formára a kért vastagságban. Akár egyedi üvegfajtával is. Hagyományos float üvegből, dekor bronz parsol vagy szürke  üvegből, reflexiós üvegből (belátást gátló), savmart tejüvegböl.

Formátumtól függetlenül garantáljuk termékeink hosszú élettartamát és funkcióik hatékony ellátását. Teljesen biztonságos a használata, ellenáll a gombának és a penésznek, ellenáll a magas hőmérsékletnek (valamint a hőmérséklet-ingadozásoknak), ellenáll a különböző deformációknak az idő múlásával, vizuálisan megtartja a tágasság érzetét.

  

Hőálló, biztonsági (ESG) mono, 2 vagy 3 rétegű fokozott hőszigetelt szauna üvegek egyedi méretre a kért vastagságban a választott üvegfajtával.

Szaunában csak speciális technológiával készült, kifejezetten szaunába készült edzett üveg használható. A hagyományos üveg a váltakozó hőmérséklet hatására, megreped és szilánkjaira hullik, ezáltal balesetveszélyes.

Kültéri - beltéri szauna üvegek:

2 vagy 3 rétegű, mérettől függően 24mm - 50mm. Súlya m2 kb 24kg - 70kg. Javasolt reflexiós üveg (tükröződő üveg) használata mert így kívülről nem látnak be a szaunába.

Beltéri szauna üvegek:

A szauna, üveg belső válaszfala praktikus módja a térelhatárolásnak. Egy ilyen üvegfal elválaszthatja a szaunát (gőzfürdőt) a zuhanyzótól, a fürdőrészleget a medencétől. Mono üveg esetében minimum 8mm vastagsággal számolni. Ezt lehet pl szauna üvegajtó, szauna beltéri üvegfalnál 2.5m2 feletti egyben lévő üvegtáblánál inkább 10mm vastag üveg ajánlott. www.szaunauveg.hu

Térelválasztó üvegfal. Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral munkánk

Edzett Üveg beltéri üvegfal, épített zuhanykabin készítés        Üveg szauna üvegfal ajtóval, fekete zsanérral

 

 

 

Ingyenes ajánlatkérés  üvegcserére

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 5.00 MB

    ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

    Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

    Telefonszám: +36 70 391 4030 

    Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

    Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1