fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

3 rétegű thermo, hőszigetelt üveg csere

3 rétegű thermo, fokozott hőszigetelt üvegek cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Rövid határidővel, helyszíni felméréssel.

Hogyan működik szolgáltatásunk?

Kérhet előzetes árajánlatot néhány adat megadásával de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről. ott tudjuk pontosítani a cserélendő thermo üveg rétegrendjét, az üveg összetételét. Ez után tudjuk megrendelni az üveget.

 Alakos hőszigetelő üveg alakos thermo, egyedi formájú hőszigetelt üveg, kör alakú thermo üveg, rombusz alakú thermo üveg -üveges243 rétegű Kör alakú, rombusz alakú, hatszög alakú, egyedi formájú thermo üvegekMilyen üveget építünk be?

Csak gyári 3 rétegű üveget, ami argon gázzal és 2 X lowE bevonattal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. A 4 Low-e-10 Ar -4- 10 Ar-4 Low-e üveg esetében: 0.81 Ug (W/m2K)

3 rétegű Thermo üveg beépítése: Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-7 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegről. Csak gyári certifikációval ellátott thermo üveget építünk be.

Három rétegű üveg szerkezet Vastagság LT (%) LR (%) ET (%) ER (%) Ug (W/m2K)
4 Low-e-10 Ar -4- 10 Ar-4 Low-e 32 71 15 42 32 0,80
4 Low-e-12 Ar -4- 12 Ar-4 Low-e 36 71 15 42 32 0,67
4 Low-e-14 Ar -4- 14 Ar-4 Low-e 40 71 15 42 32 0,60
Reflexiós 3 rétegű thermo üveg
32-40         0.48

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja.

  

Alakos thermo üvegek: A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk.

Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

1 Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot.  A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.

2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát.

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva.

A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

 Alakos hőszigetelő üveg alakos thermo, egyedi formájú hőszigetelt üveg, kör alakú thermo üveg, rombusz alakú thermo üveg -üveges243 rétegű Kör alakú, rombusz alakú, hatszög alakú, egyedi formájú thermo üvegek   Alakos hőszigetelő üveg alakos thermo, egyedi formájú hőszigetelt üveg, kör alakú thermo üveg, rombusz alakú thermo üveg -üveges243 rétegű Kör alakú, rombusz alakú, hatszög alakú, egyedi formájú thermo üvegek

Thermo üvegek, biztonsági hőszigetelt üvegek cseréje

  

3 rétegű fokozott hőszigetelt üvegek cseréje munkánk. Tetőtéri ablaküveg csere jégálló ablak üvegre.

   

Ingyenes ajánlatkérés  üvegcserére

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 5.00 MB

  ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

  Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

  Telefonszám: +36 70 391 4030 

  Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

  Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1