fbpx
Menu

Konyhai hátfal üvegek

Mi az a konyhai hátfal üveg?

A konyhai üveg hátfal a konyhabútor alsó és felső része közötti falrész dekorálására szolgáló egyedi színre festett vagy nyomtatással dekorált üveg falburkolat, fali panel.

Bővebben

Konyhai hátfal üveg készítés árak

Velünk számolhat! Konyhai hátfal üveg tükörből már 79.900.-ft /m2 áron, színes konyhai hátfal üveg már 89.900.-ft tól nyomtatott üveg hátfalak már 119.900.-ft tól m2 ártól kalkulálhat.

Bővebben

Hogyan válasszuk fotót képet?

A konyhai hátfalkép kiválasztásánál mindenképp figyelembe kell venni a konyhabútor stílusát is. Fontos hogy a felbontás 4k legyen mert különben a nyomtatási kép nem lesz jó.

Bővebben

Konyhai hátfal üveg vélemények

Ami biztos még csalódott ügyfelünk nem volt. Igyekszünk a legkörültekintőbben eljárni hátfal üveg beépítésekor. Általában a konyha már kész állapotában van mikor megrendelik a munkát.

Bővebben

Hogyan működik az ajánlatkérés?

Megrendeléstől a beépítésig hogyan működik a konyhai háfal üveg készítés? Előzetes ajánlatkérése telefonon, emailban vagy űrlapunk segítségével. Körülbelüli méretekre van szükség, ahol meg kell adni a kivágások számát is. pl konnektor

Bővebben

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,