fbpx
Menu

Üveges Diósd

Az Üveges24.hu szolgáltatásaira Diósdon is számíthat!

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges munkák kivitelezéssel foglalkozik Diósdon. Cégünk kiszállás mellett vállal minden-nemű üveges munka elvégzését.

Kik az ügyfeleink? Magánszemélyek, cégek, vállalkozások hivatalok, intézmények és akár Ön is!

Milyen problémával keresnek meg minket? Legtöbb ügyfelünk sérült, repedt, törött, bepárásodott ablaküveg csere, hőszigetelt - thermo üvegének beépítése miatt, illetve edzett üveg készítés, egyedi üveges munkák kivitelezésre (üveg zuhanykabin, kádparaván, zuhany és beltéri üvegfalak, üvegajtó és üvegkorlát gyártására kérnek fel bennünket.

Fő profilunk: Ajtó és ablak üvegezés Diósdon, Hőszigetelt thermo üvegek cseréje, biztonsági hőszigetelt üvegek, egyedi thermo üvegek beépítése, edzett üveg készítés, tükör készítés beépítéssel, valamint egyedi üveges munkák kivitelezése.

Üvegezés, üvegcsere a helyszínen:

Vállaljuk kiszállás mellett sérült, törött üvegének cseréjét, fa, fém, műanyag nyílászárókban. Ahhoz hogy a helyszínen el tudjuk végezni a munkát, szükségünk van az üvegfelület látható méretére. Ez esetben nagyobb üveglapot viszünk magunkkal majd a műhelyautóban szabjuk be méretre. Bizonyos üvegfajtáknál és Hőszigetelt üveg esetében a pontos méretvétel után meg kell rendelni a thermo üveget a gyárból.

Üvegezés biztosításra:

Elvégezzük az üveg cserét melyről számlát állítunk ki önnek. Az általunk adott számlát kell majd önnek megküldeni a biztosítónak aki vissza utalja az ön részére az üvegezés árát, munkadíját. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók utólag számla ellenében megtérítik önnek. Mégtöbb információért kattintson..

Tükör készítés, tükör beépítés:

Vállalunk tükör készítés egyedi méretre akár beépítés nélkül is házhoz szállítva. Vállaljuk az általunk készített tükör beépítését a helyszínen, tükör ragasztást (csempére, csempe közé) szinte bármilyen felületre, tükör szerelést konzolra, tükör falkészítést, konyhai hátfal üveget készítést tükörből. Csak élcsiszolt minőségi tükörrel dolgozunk.

Edzett üveg készítés, megmunkálás:

Edzett üveg gyártás, akár egyedi megmunkálással is - terv alapján (fúrva, marva, csiszolva, laminálva, fazetázva) vállalunk edzett üveg készítést akár beépítés nélkül is házhoz szállítva. Edzett üvegek már 4mm vastagságtól elérhetőek. Szinte az összes üveg típust tudjuk edzettettni. Az edzett üveget utólag megmunkálni nem lehet. Mégtöbb információért kattintson..

Miben számíthat ránk?

Elvégezük a munkát a legjobb tudásunk szerint. Felmérjük az üvegkár mértékét, ingyenes árajánlatot adunk a teljes üvegcserére illetve edzett üveg készítésre és egyéb üveges munkák kivitelezésére.

Mi ebből a hasznuk az ügyfeleinknek?

Biztosítással rendelkezők számára szolgáltatásunk ingyenes! Ha ön rendelkezik lakás, vagy üvegbiztosítással szolgáltatásunk ingyenes, hiszen önnek utólag a biztosító társaság megtéríti a benyújtott számla összegét

Telephelyünk: 2040, Budaörs Bor út 48 Nem mindig tartózkodunk a telephelyen így kérjük mielőtt meglátogatna minket hívjon.

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is. +36 70 391 40 30 Cserepes Tibor

Ingyenes ajánlatkérés  üvegcserére

Ha tudja, az üveg típusát kérjük, adja meg, hanem fotózza le és töltse fel ide.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,