fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Üveges Páty

Üveges Pátyon, Telkibe és környékén - üveges24.huÜveges, üvegezés, thermo hőszigetelt üvegek cseréje, tükör és edzett üveg készítés Páty.

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését Pátyon, Telkibe (Budaliget, Budajenő) és környékén.

ℹ️ Kik az ügyfeleink? Magánszemélyek, cégek, vállalkozások, iskolák, hivatalok, intézmények és akár Ön is!

ℹ️ Milyen problémával keresnek meg minket?

Ügyfeleink sérült, repedt, törött, bepárásodott ablaküveg csere, hőszigetelt - thermo üvegek cseréje miatt, egyedi tükör készítés - beépítés illetve edzett biztonsági üveg készítés, egyedi üveges munkák kivitelezésre kérnek fel bennünket. Üveges Szolgáltatásaink bíztosítási kárrendezésre is elérhetőek.

ℹ️ Miben számíthat ránk?

Felmérjük az üvegkár mértékét, ingyenes árajánlatot adunk a teljes üvegcserére, edzett üveg és tükör készítésre, egyéb üveges munkák kivitelezésére. Elvégezük a munkát a legjobb tudásunk szerint.

Üveges24 - Budaörs -   +36 70 391 4030 - Üvegezés biztosítási kárrendezére is!

üveges24     thermo üvegek

Modern, fokozott hő és hangszigetelő thermo üvegek, biztonsági thermo hőszigetelt üvegek, multi funkciós thermoplán-hőszigetelt üvegek cseréje.

modern hőszigetelő üveg hőtérképe     thermoüveg csere - előtte - utána

Bepárásodott tetőtéri ablaküvegek cseréje modern argongázzal és lowe bevonattal ellátott hőszigetelő üvegre.

bepárásodott tetőtéri thermo üvegek cseréje - modern fokozott hőszigetelt és biztonsági jégálló argongázzal és lowe bevonattal ellátott hőszigetelő üvegre. Előtte - utána képek.   bepárásodott tetőtéri thermo üvegek cseréje - modern fokozott hőszigetelt és biztonsági jégálló argongázzal és lowe bevonattal ellátott hőszigetelő üvegre. előtte - utána képek

Üveges24 - Budaörs +36 70 391 4030 - Üvegezés biztosítási kárrendezére is!

Üvegezés biztosítási kárrendezésre - Budaörs - Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk ingyenes hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja.Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, adja meg a látható üvegfelület méretét, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet.Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?1 Kérjen ajánlatot  és jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot.  A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállásA biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát. Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva. A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1