Menu

Tükör beépítés, ragasztás

Tükör beépítés, ragasztásVállaljuk az általunk készített tükör helyszíni ragasztását ragasztható felületre. Tükör méretre vágása, tükör él vagy szögbe csiszolása, tükör ragasztása falra, tolóajtókra, bútorlapra, tükör ajtó készítése, gyártása kedvező árakon.

Hogyan működik a tükör ragasztás a helyszínen szolgáltatásunk? Ha szeretne egyedi méretre készített tükörlapot otthonában töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket. Adja meg a tükör méretét és hogy hova szeretné ragasztatni velünk. Sokat segít ha lefotózza a beépítés helyét.

 

Az ajánlat beérkezése után küldünk önnek egy árajánlatot és ha önnek megfelel kiszállunk pontos méretett venni és megnézni a beépítés körülményeit. Nem mindegy hogy falra vagy csempére vagy csempe közé ragasszuk a tükör lapot. Kisebb méret esetén 3mm vastag tükör lapot 0.5m2 felett 4mm tükörrel dolgozunk Ahogy növekszik a tükör m2 métere úgy annál vastagabb tükörrel dolgozunk.

Tükör megmunkálási lehetőségek: A tükör csiszolható, furható. A tükör lapot beépítés előtt élcsiszolással látjuk el, de kérésre lehet fazetázni is azaz szögbe csiszolni a tükör lapot.

Tükör készítés, beépítés árak: Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és megküldjük a pontos árat. Megrendelés esetén kb 1-3 munkanapon belül be tudjuk építeni a tükörlapot.

Egyedi dekor tükör készítés printelt azaz nyomtatott tükör.. mégtöbb infóért kattintson

Ingyenes ajánlatkérés üvegezésre

Ha tudja, az üveg típusát kérjük, adja meg, hanem fotózza le és töltse fel ide.

Mérje le nagyjából a látható felület egy cm méter segítségével, nem szükséges mm pontosan.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Ha bármilyen jellegű kérdése merülne fel kérem hivjon minket elérhetőségeinken.

    Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor önnek a szolgáltatásunk árát a biztosító társaságok megtérítik önnek.

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint,