Menu

Tükörre van szüksége? Tükör készítés és megmunkálást (vágás, fúrás, csiszolás, furatok) vállalunk az ön által kért tükörből 4mm tükör vastagságtól az ön által megadott méretek alapján is akár beépítés nélkül házhoz szállítással. +36 70 391 4030

Kémtükör (üveg) egyedi méretre

Kémtükör egyedi méretreA kémtükrök olyan tükrök, amik az egyik oldalról nézve átlátszók, a másik oldalról nézve normál tükrök.

A kémtükör üveg 2 vagy 3 rétegben érhető el, 24mm vagy 36mm vastagsággal és csak megrendelésre érhető el. A kémtükör, üveg ára: 120.000.-ft  /m2  beépítés nélkül. Gyártási idő kb 10 nap. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és megküldjük a pontos árat. Megrendelés esetén kb 1-3 munkanapon belül be tudjuk építeni a tükörlapot.

Ingyenes ajánlatkérés  üvegcserére

Mérje le nagyjából a látható felület egy cm méter segítségével, nem szükséges mm pontosan.

Ha tudja, az üveg típusát kérjük, adja meg, hanem fotózza le és töltse fel ide.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB
 

Ha nem tud fotót feltölteni kérem küldje az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Ha bármilyen jellegű kérdése merülne fel kérem hivjon minket. +36 70 391 4030

captcha
Újratöltés
 

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor önnek a szolgáltatásunk árát a biztosító társaságok megtérítik önnek.

Ingyenes ajánlatkérés  üvegcserére

Ha tudja, az üveg típusát kérjük, adja meg, hanem fotózza le és töltse fel ide.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Ha nem tud fotót feltölteni kérem küldje az info@uveges24.hu email címre.

    captcha

    Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék