fbpx
Menu

Tükör ragasztás, beépítés

Vállaljuk az általunk készített tükör helyszíni ragasztását, beépítését ragasztható felületre.

ℹ️ Kínálatunkban megtalálható a hagyományos magasfényű ezüst tükör mellett az egyedi látványt nyújtó bronz tükör és szürke tükör is. Csak minőségi üveg/tükörrel dolgozunk. Vállaljuk az ön által adott méretek alapján a tükör lap elkészítését, méretre vágását, igény szerinti megmunkálását beépítéssel.

ℹ️ Hogyan működik a tükörragasztás szolgáltatásunk?

Ha szeretne egyedi méretre készített tükör lapot otthonában töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket. Adja meg a tükör méretét és hogy hova szeretné ragasztatni velünk. Sokat segít ha lefotózza a beépítés helyét.

 • Tükör ragasztás csempe közé
 • Tükör csempe síkjába
 • Tükör kivágással
 • Alakos tükör készítés
 • Tükör konyha hátfal
 • Tükör élcsiszolás
 • Tánc terem tükör
 • Balett tükör
 • Fitnesz terem tükör
 • Bronz tükör
 • Ezüst tükör
 • Szürke tükör

ℹ️ Tükör beépítés, helyszíni felmérés:

Bizonyos esetekben javasoljuk a helyszíni kiszálással a pontos méretvételt részünkről. Pl: tükör ragasztás csempe közé, furatos tükör, alakos tükör, nagy méretű tükör esetén is. Ha konnektor, világítás is van ami a tükörből fog kiállni akkor ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt. Cégünk Budaörsi.

ℹ️ Beépítési méret garancia! Ha kér kiszállást / felmérést természetesen a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretet - akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretet hozzuk önnek amit megrendelt. A méretet -emailban -smsben adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

ℹ️ Tükör megmunkálási lehetőségek:

A tükörlapot lehet vágni, fúrni, nyomtattni (printeltni) csiszolni akár 45 fokos szögbe, lehet élcsiszolni, sarkait - széleit - formáját ívesen gömbölyíteni mindezt akár matt vagy polírozott élekkel.

Tükör vastagságok: 4mm vastag tükörrel dolgozunk, furatos kivágott tükör esetén 5mm vagy 6mm vastaggal. Ahogy növekszik a tükör m2 - annál vastagabb tükörrel dolgozunk.

ℹ️ Tükör készítés, beépítés árak:

A tükör beépítés árát a tükörlap fajtája (vastagsága) mérete és formája a beépítés jellege - helyszíne alapján tudunk adni. Megrendelés esetén kb 4-5 munkanapon belül be tudjuk építeni a tükörlapot. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és megküldjük beépítési árainkat.

Fürdőszobai tükör ragasztás  falra, csempére

  

Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra

Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra   Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra

Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra

Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra   Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra

Tükör ragasztás fémre, falra

    

Ledes tükör - egyedi méretű tükör készítés referenciánk.

Szükre tükör konyhai hátfal

  

Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású tükör kínálatunkat - itt találja.

Tükör - Üveg Termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is! Tükör katalógus

Szürke tükör konyhai hátfal üveg készítés referenciánk

A konyhai hátfal üveg tisztítása rendkívül egyszerű. Az üveg felületet szinte bármilyen tisztítószerrel le lehet takarítani, semmilyen plusz odafigyelést nem igényel.   A konyhai hátfal üveg tisztítása rendkívül egyszerű. Az üveg felületet szinte bármilyen tisztítószerrel le lehet takarítani, semmilyen plusz odafigyelést nem igényel.

Tükör ragasztás csempe síkjába munkánk....

Tükör ragasztás csempe síkjába  

Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású tükör kínálatunkat - itt találja. Tükör - Üveg Termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is! Tükör katalógus

  

Kivágott furatos tükör készítés - tükör ragasztás csempe közé

  

Nagymértű tükrök beépítés, fali tükör készítés, beépítéssel.

  

Zuhanyfal és Szauna üvegajtó, üvegfal referencia munkánk..

  

Tükörfajták, színes és dekor tükrök egyedi méretre és formára! Egyedi forma esetén tervrajz bizonyos esetekben sablon szükséges lehetőleg fa anyagból.

      

Edzett, hőálló színes üvegek, dekor üvegek, megmunkált - edzett üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.

Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.   Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,