Menu

Az hőszigetelt thermo üveg párásodása

Először nem árt tisztázni: mindenféle ablak hajlamos a párásodásra. Ennek több okai lehetnek

Párásodás az üveg belső felületén

Sok esetben pontosan a jó szigetelés okozza a párásodást. Mivel az üveg a lakás leghidegebb pontja, így itt jelentkezik a párakicsapódás. Megoldás lehet a régi, üveg cseréje egy jobb "k" értékű hőszigetelésű üvegre.

Párásodás a két üvegréteg között 

Ha a párásodás a két üveg rétege között jelentkezik, akkor a párás üveg gyártási hibájáról van szó, és ki kell azt cserélni. Ugyanis, ha két üveg rétegei közé piszok vagy pára tud bejutni, akkor gyakorlatilag ez a hőszigetelő üveg elveszítette a szigetelő funkcióját.

Mostanság az 1,4 W/m2K hőszigetelésű lágybevonatos, vagy az 1,1 W/m2K hőszigetelésű lágybevonatos és nemesgáztöltésű egykamrás hőszigetelő üvegek általánosak.

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor önnek a szolgáltatásunk árát a biztosító társaságok megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint,