fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Tükör készítés, vágás egyedi méretre

ℹ️ Tükörre van szüksége? Tükör készítést, tükör beépítést, tükör megmunkálást (vágás, fúrás, csiszolás, furatok) az ön által kért tükörből 4mm tükör vastagságtól az ön által megadott méretek alapján. Kérésére beépítés nélkül is legyártjuk (kb 5 nap) a tükörlapot egyedi méretre, amit utána átvehet személyesen Budaörsön.

ℹ️ Kínálatunkban megtalálható a hagyományos magasfényű ezüst tükör mellett az egyedi látványt nyújtó bronz tükör és szürke tükör is. Tükör vásárlás beépítés nélkül:  Ha tudja a pontos méretet az alábbi linken megis rendelheti.

bronz tükör       ezüst tükör       szürke tükör
 
ℹ️ Hogyan működik a tükörragasztás szolgáltatásunk?

Ha szeretne egyedi méretre készített tükör lapot otthonában töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket. Adja meg a tükör méretét és hogy hova szeretné ragasztatni velünk. Sokat segít ha lefotózza a beépítés helyét. Természetesen Önnel egyeztetve ha a beépítés jellege megkívánja kiszállunk pontos méretett venni, megnézni a beépítés körülményeit.

ℹ️ Tükör beépítés, helyszíni felmérés:

Bizonyos esetekben javasoljuk a helyszíni kiszállással a pontos méretvételt részünkről. Pl: nagy méretű tükör esetén, furatos tükör, alakos tükör, tükör ragasztás csempe közé - hiszen ilyen esetben a tükör és a csempe között minimális fugahelynek kell maradnia és ilyenkor mm pontos méretre van szükség. Ha konnektor, világítás is van ami a tükörből fog kiállni akkor ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt. Cégünk Budaörsi.

ℹ️ Beépítési méretgarancia! Ha kér kiszállást / felmérést természetesen a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett - akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretet -emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

ℹ️ Tükör megmunkálási lehetőségek:

A tükörlapon az edzésen kívül szinte minden megmunkálást végre lehet hajtani mint az üvegen. A tükörlapot lehet vágni, fúrni, nyomtatni (printeltni) csiszolni akár 45 fokos szögbe, lehet élcsiszolni és sarkait - ívesen gömbölyíteni, csiszolni mindezt akár matt vagy polírozott élekkel.

Tükör vastagságok: Kisebb méret esetén 4mm vastag tükörrel, furatos kivágott tükör esetén 5mm vagy 6mm vastag, vagyis ahogy növekszik a tükör m2 - annál vastagabb tükörrel dolgozunk.

ℹ️ Tükör készítés, beépítés árak:

ℹ️ Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és megküldjük beépítési árainkat. A tükör beépítés árát a tükörlap fajtája (vastagsága) mérete és formája  és a beépítés jellege - helyszíne alapján tudunk adni. Megrendelés esetén kb 4-6 munkanapon belül be tudjuk építeni a tükörlapot.

Fürdőszobai tükör ragasztás  falra, csempére

fürdőszobai tükör     fürdőszobai tükör készítés

Bronz tükör, színes tükör ragasztás falra

bronz dekor tükör     

Fitnesz terem - kondi terem tükör ragasztás falra. Üveges24 tükör készítés referenciánk

fitnesz terem nagymértű tükör  

Tükör ragasztás fémre, fára, falra. Nagyméretű tükör beépítése beépítési garanciával, rövid határidővel.

fitnesz terem nagymértű tükör beépítés   fitnesz terem nagymértű tükör beépítés  

Nagyméretű tükör - egyedi méretű tükör készítés, beépítéssel.

tükör ragasztás falra     fitnesz terem - nagyméretű tükör beépítése, biztonsági tükör

Ledes tükör - egyedi méretű tükör készítés, beépítéssel.

Ledes tükör - egyedi méretű tükör készítés, beépítéssel.

Szükre tükör konyhai hátfal készítés referenciánk.

Szükre tükör konyhai hátfal készítés referenciánk.   Szükre tükör konyhai hátfal készítés referenciánk.

Szürke tükör konyhai hátfal üveg. Dekor tükör hátfal üvegek, tükör fal és konyhai tükör burkolatok.

Szürke tükör konyhai hátfal üveg. Dekor tükör hátfal üvegek, tükör fal és konyhai tükör burkolatok.   Szürke tükör konyhai hátfal üveg. Dekor tükör hátfal üvegek, tükör fal és konyhai tükör burkolatok.

Bézs szinű hőálló konyhai hátfal üveg - egyedi konyhai hátfal üvegek gyártása, beépítéssel. Gyári magasfényű hőálló üvegek.

  

ℹ️ Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású tükör kínálatunkat - itt találja.

Üveg - tükör termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is! Tükör katalógus

Edzett, hőálló konyhai hátfal üveg egyedi RAL színre.

Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.   Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.

Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.

Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.     Fehér színű edzett, hőálló konyhai hátfal üvegek, dekor színes üvegek, festett színes üvegek, magasfényű lacobel gyári zománcozot üvegek egyedi méretre gyártva.

Kivágott furatos tükör készítés - tükör ragasztás csempe közé

   

Zuhanyfal és Szauna üvegajtó, üvegfal és zuhanyfal referencia munkánk..

    

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1