fbpx
Menu

Katedrál üvegek

A Katedrál üveg öntészeti eljárással készült üveg. Általában az üveg egyik oldala anyagában mintás, míg a másik oldala sík.

4mm vastag. A katedrál egyben dekor üveg is, az üveg áttetsző, átengedi a fényt. A fényáteresztő képességét befolyásolja a katedrál üveg mintázata, a színe. Jellemzően 4mm vastagságtól elérhetőek, fehér (clear), matt, sárga, illetve bronz színben. Öntéskor az üveg egyik fele mintát kap.  Hőszigetelő konstrukcióban is alkalmazható.

Nagyon sok fajtájú katedrál üveg létezik. Ha nem találja itt az ön típusát kérem fotózza le és küldje el a beazonosítás miatt.

A katedrál üveg felhasználási területe: beltéri ajtók, konyhaszekrények, bejárati ajtó bevilágító ablaka, pinceablakok, pl thermo hőszigetelt külső üvegeként, illetve olyan helyeken ahol fontos a fényáteresztés, de nem szeretnék, hogy belássanak.

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,