Menu

Katedrál üvegek

A Katedrál üveg öntészeti eljárással készült üveg. Általában az üveg egyik oldala anyagában mintás, míg a másik oldala sík.

4mm vastag. A katedrál egyben dekor üveg is, az üveg áttetsző, átengedi a fényt. A fényáteresztő képességét befolyásolja a katedrál üveg mintázata, a színe. Jellemzően 4mm vastagságtól elérhetőek, fehér (clear), matt, sárga, illetve bronz színben. Öntéskor az üveg egyik fele mintát kap. 

Nagyon sok fajtájú katedrál üveg létezik. Ha nem találja itt az ön típusát kérem fotózza le és küldje el a beazonosítás miatt.

A katedrál üveg felhasználási területe: beltéri ajtók, konyhaszekrények, bejárati ajtó bevilágító ablaka, pinceablakok, pl thermo hőszigetelt külső üvegeként, illetve olyan helyeken ahol fontos a fényáteresztés, de nem szeretnék, hogy belássanak.

 

Néhány katedrál üveg minta. Az itt látható minták nem  a teljes kínálatot képezi.

 

fantázia név: Csincsilla  bronz

 

fantázia név: Csincsilla

 

fantázia név: Delta bronz

 

fantázia név: Delta fehér

 fantázia név: Diamante

 

fantázia név: Fatőrzs - bronz

 

fantázi név: Fatőrzs - fehér

 

fantázia név: Grizes

 

fantázia név: Fehér Pókháló

 

 

fantázia név: Sárga Pókháló

 

fantázia név: Matt Flutes

 

fantázia név: Matt delta

 

fantázia név: Pikkely - Clear

 

fantázia név: Pikkely - Sárga

 

 

fantázia név: Fluest

 

fantázia név: MASTER CARE

 

fantázia név: Kura - bronz

 

fantázia név: Kura

 

fantázia név: Krizet

 

fantázia név: Screen

fantázia név: Crossfiled

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Bicske, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Tata, Telki, Törökbálint, Zsámbék