fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Az edzett üveg hogyan készül?

Az edzett üveg egyetlen darab lágyított üveg. Edzés (termikus feldolgozás) kb. 650°C-ra felhevítenek, ezt követően gyorsan hideg levegővel lefújják.után biztonsági üveggé válik. A feldolgozás során a belső réteg feszültségnek, a külső réteg pedig összenyomódásnak van kitéve, ami nagyobb tartósságot eredményez - kb. 650°C-ra felhevítík, ezt követően gyorsan hideg levegővel lefújják.

Edzhető üvegek típusai

EDZETTÜVEG - ÜVEGES24ESG GLAS, edzett üvegek fajtái. Szinte az összes üvegfajta edzethető kevés kivételével. Vannak szabályok amiket be kell tartani! Néhány tudni való az edzet üveg készítésről..érdemes tovább olvasni..

Bővebben

Az edzett üveg súlya

Az edzett üveg súlya 1m2, 8mm üveg esetében 20kg. Maga az edzési folyamat nem növeli meg az üveg  súlyát. Az edzés az üveg szerkezetét alakítja át. Az edzett üveg súlya: 2,5kg/mm/m2

Bővebben

Edzett üveg megmunkálása

Terikusan edzett üveg. Nagyon gyakori eljárás, és bizonyos termékeknél elengedhetetlen feltétel az üveg edzés vagyis az edzett üveg használata. Az üveget csak edzés előtt lehet csak megmunkálni. Hogy miért?

Bővebben

A bababiztos üveg

bababiztos biztonsági üvegAz ESG vagy VSg üveg üveg gyermekbarát. törés esetén nem okoz sérülés. a baba biztos üveg lehet edzett üveg agy ragasztott biztonsági üveg aminek az egyik alapvető tulajdonsága hogy törés esetén nem okoz sérülés.

Bővebben

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1