fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Reflexiós thermo üveg csere

Reflexiós hőszigetelt üvegek cseréje, beépítése. Több gyári színben (bronz, szürke, kék) érhető el. Kívülről tükör hatású.

A 2 vagy 3 rétegű  reflexiós thermo, hőszigetelt thermoplán üveg készítése során a float üveget kívülről egy fém-oxid bevonattal látják el. (metál oxid réteg)  Két vagy három üvegrétegből álló üveg szerkezet. A multifunkciós üveg bevonata kizárólag az üvegszerkezet belsejében helyezkedhet el, védve a környezeti hatásoktól. Alacsony g-értéket, valamint alacsony fényreflexiót biztosít.

A reflexiós thermo üveg tulajdonságai: Kívülről tükör hatású, ha a belső részben sötétebb van mint  kint az üvegen nem lehet belátni, tükör hatású. Természetesen ez a visszájára fordul ha bent világos és kint sötét van.

  

Hogyan működik szolgáltatásunk?

Kérhet előzetes árajánlatot néhány adat megadásával de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről. Ott tudjuk pontosítani a cserélendő reflexiós thermo üveg rétegrendjét, az üveg összetételét és a tipusát. Ez után tudjuk megrendelni az üveget a gyárból.

Milyen üveget építünk be?

Csak gyári reflexiós üveget, ami argon gázzal és lowE bevonatal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. A 4-16-4, argon, lowE üveg esetében: 1.0 Ug (W/m2K)

Reflexiós Thermo üveg beépítése:

Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-7 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegről melyre párásodás elleni garanciát ad a gyártó.  Csak gyári certifikációval ellátott reflexiós thermo üveget építünk be, amire gyári garancia van!

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja.

Alakos thermo üvegek: A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk.

  

 

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1