fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

A tükrökről, tükör készítésről pár szó

Tükröm, tükröm mond meg nékem...most elolvashatja milyen fajtájú, típusú  tükrök vesznek körül minket! A hétköznapokban a hagyományos magasfényű zománcozott tükörrel találkozhatunk, de létezik, szürke és bronz, stb színben is.

Hogyan ragasszunk tükröt a falra?

Elsőként meg kell határozni milyen módszerrel ragaszuk fel a tükröt. Minden esetben a felültetet ahova szeretnék ragasztani a tükörlapot le kell tisztinai, portalanítani. Szinte bármilyen felületre fel lehet ragasztani a tükröt.

Tükör ragasztás szilikon ragasztóval

A tükörlapot több féle módon rögzíthetjük a kívánt felülethez. Lehetőség van fixen felragasztani a falra, fára, fémre vagy csempére, vagy a csempe közé. A legfontosabb hogy csak Neutrális szilikont használjunk hogy a tükör foncsorát megóvjuk.

Tükör ragasztás kétoldalú ragasztóval

2 oldalú ragasztó szalag használata esetén nagyon figyeljünk mikor fel helyezzünk a tükörlapot mert ha nem jól rakjuk fel akkor a 2 oldali ragasztó miatt az igazítás már nem lehetséges. Inkább használjon neutrális szilikont a tükör ragasztáshoz.

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1