fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Hőszigetelő üveg csere, ablakcsere helyett

 Hőszigetelő üveg csere, ablakcsere helyettJelentős fűtési energiát és fűtési költséget takaríthat meg, ha magasabb hőszigetelő értékű üvegre cseréli már meglévő hőszigetelt üveg felületeit.

Cserélje régi kihordási idejét múlt hőszigetelő thermo üvegét, modern fokozott hőszigetelt üvegre.

A mai modern megoldásoknak köszönhetően már 0,54 Ug érték is elérhető a régi 3.6 Ug értékkel bíró hőszigetelő üvegekkel szemben. Ug (g = glass), az üveg hőátbocsátási értéke Mértékegysége: Ug -érték: W/m2K. Azt mutatja meg, hogy a kültér és a beltér között mennyi energia áramlik át az üveg.

  • Hagyományos dupla üvegszerkezetek (ug=2,8 W/m2K)
  • 2 rétegű hőszigetelő üvegszerkezetek argon gázzal (ug=1,8 W/m2K)
  • 2 rétegű, argongázzal és lowE bevonattal ellátott fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=1,0 - 1,1 W/m2K)
  • 3 rétegű, argongázzal és 2x lowE bevonattal ellátott fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=0,85 W/m2K)

 

2 rétegű thermo üveg cseréje 3 rétegűre.

Lehetséges bizonyos fa ajtó és fa ablakoknál de minden esetben az ablak belső peremének vastagsága határozza meg lehetséges-e a csere. Műanyag nyílászárokban a vastagságot a léc határozza meg, így a vastagabb azaz 3 rétegű üveg beépítése nem lehetséges. Fa ablakokban (nyílászáróban) viszont igen!

2 rétegű dupla hőszigetelt üveg esetén elérhető vastagság: (4-6-4) 14mm, (4-8-4) 16mm, (4-10-4) 18mm, (4-12-4) 20mm, (4-14-4) 22mm, (4-16-4) 24mm, 26mm, 28mm, 30mm vastagságban.

Thermo üveg edzett vagy laminált üvegből:

A hőszigetelő üveg mind kettő rétege biztonsági üveggel van ellátva. Így akár (ESG) edzett vagy (VSG) ragasztott azaz laminált biztonsági üveggel vagy edzett - laminált üvegből készül. Nagyobb üveg felületeknél, ajtóüvegeknél, tetőtéri és bevilágító ablakoknál, portál üvegeknél alkalmazzuk.

Thermo hőszigetelt üveg beépítés fa ablakba:

Elsőként  a fa léceket kell óvatosan eltávolítani, kiszedni a szegeket, leszedni a szilikont a keretről és a lécekről. Ha van szigetelés az üveg és a léc között azt is. Ilyenkor minden esetben kitakarítjuk portalanítjuk a fa ablak nútjait. Az új thermo hőszigetelt üveget mikor beraktuk a helyére, kiékeljük, majd a léceket bognárszöggel visszaszögeljük. Ez szinte nem is látszik.


Thermo hőszigetelt üveg beépítés műanyag ablakba:

Ebben az eseten könnyebb dolgunk van. A léceket egy ügyes mozdulattal lepattintjuk, kipattintjuk mind a 4 oldalról így férünk hozzá az üveghez ami be - ki van ékelve. Természetesen vigyázunk hogy a lécet ne sértsük meg ablakszereléskor. Szintén kitakarítjuk - portalanítjuk az ablakkeret nútokat mielőtt vissza kerül az új hőszigetelő üveg a helyére.

Hogyan működik thermo üvegcsere szolgáltatásunk?

Kérhet előzetes árajánlatot thermo üveg cserére néhány adat megadásával űrlapunkon de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről.

Milyen hőszigetelt üveget építünk be?

Csak gyári biztonsági thermo üveget, ami argon gázzal és lowE bevonattal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. Pl a 2 rétegű 4.4-16-4, argon, lowE, VSG üveg esetében: 1,1 Ug (W/m2K) Csak gyári biztonsági igazolással, certifikációval ellátott thermo üveget építünk be.

Thermo üveg beépítésének menete:

Ha megérkezett az üveg a gyárból (8 - 10 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a hőszigetelő üveget(eket)

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le az üveget és töltsön fel képeket is ha lehet.

   

 

  

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1