fbpx
Menu


Ablak csere helyett üvegcsere - Energetikai üvegezés - Thermo hőszigetelt üvegek cseréje!

Melegperemes thermo, hőszigetelt üvegek cseréje

Thermoüveg meleg-peremmel, álosztással, valódi osztóval, duplex osztással, thermo üvegek cseréje, gyártása.

A legfontosabb hatása a melegperemes távtartóléccel készült thermo / hőszigetelt üvegnek, hogy a hőt nem viszi át egyik üvegfelületről a másikra.

Raktáron lévő színek: Világos szürke (RAL 7040), fekete (RAL 9005) Méretek: 11,5 mm; 13,5 mm; 15,5 mm; 17,5 mm; 19,5 mm. Hőtényezők: 15 W/mK (acél); 0,20 W/mK (műanyag)

Az üveg hőszigetelés szempontjából leggyengébb pontja a távtartó.

Kérjen ingyenes árajánlatot melegperemes thermoüveg cserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le az üveget és töltsön fel képeket is ha lehet.

Műanyag melegperemes hőszigetelő üvegek.

A legfontosabb hatása a melegperemes távtartóléccel készült thermo / hőszigetelt üvegnek, hogy a hőt nem viszi át egyik üvegfelületről a másikra.     A legfontosabb hatása a melegperemes távtartóléccel készült thermo / hőszigetelt üvegnek, hogy a hőt nem viszi át egyik üvegfelületről a másikra.

ÜVEGES24 - Üvegesmunkák

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges, tükrös munkák kivitelezéssel, tükör méretre szabásával és edzett üveg készítéssel foglalkozik. Kiszállás mellett vállaljuk minden-nemű üveges munka elvégzését. Üvegezés biztosítási kárrendezésre is.

Telefonszám: +36 70 391 4030 

Ajánlatkérés: info @ uveges24.hu

Áruátvétel: Budaörs, Kisfaludy út 29/1