fbpx
Menu

Mi az a konyhai hátfal üveg?

A színes konyhai üveg hátfal a konyhabútor alsó és felső része közötti falrész, felület dekorálására szolgáló egyedi színre festett vagy nyomtatással dekorált üveg falburkolat, fali üveg panel.

Bővebben

Hogyan válasszuk fotót képet?

A konyhai hátfalkép kiválasztásánál mindenképp figyelembe kell venni a konyhabútor stílusát is. Fontos hogy a felbontás 4k legyen mert különben a nyomtatási kép nem lesz jó.

Bővebben

Konyhai hátfal üveg vélemények

Ami biztos még csalódott ügyfelünk nem volt. Igyekszünk a legkörültekintőbben eljárni hátfal üveg beépítésekor. Általában a konyha már kész állapotában van mikor megrendelik a munkát.

Bővebben

Hogyan működik az ajánlatkérés?

Megrendeléstől a beépítésig hogyan működik a konyhai háfal üveg készítés? Előzetes ajánlatkérése telefonon, emailban vagy űrlapunk segítségével. Körülbelüli méretekre van szükség, ahol meg kell adni a kivágások számát is. pl konnektor

Bővebben

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,