fbpx
Menu

2 rétegű thermo üveg csere

2 rétegű thermo üveg csere2 rétegű thermo hőszigetelt üveg cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Rövid határidővel, helyszíni felméréssel.

A 2 rétegű hőszigetelt üveg: A thermo, hőszigetelő üveg = 2 réteg üveg, légmentesen összeragasztva,  lowE (esdj lojé) bevonattal és argon vagy kriptongázzal töltve, Ug=1,1W/m2K vagy 1,0W/m2K hőátbocsájtási tényezővel. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Átlagosan a thermo üveg vastagsága 24mm.

A gyári készítésű hőszigetelt, thermo üvegek speciális tulajdonsága a fényszűrés azaz a lowE bevonat illetve nagyon jó  hang és hőszigetelési Ug értékel bír. ha már cserélni kell válassza a legjobbat! Bármilyen üvegfajtával elkészítjük thermoüvegét.

Milyen üveget építünk be? Csak gyári üveget, ami argon gázzal és lowE bevonattal rendelkezik a jobb hőszigetelési U érték miatt. Erről igazolás ad a gyártó. A 4-16-4, argon, lowE üveg esetében: 1.0 Ug (W/m2K) értékkel kell számolni. A thermo üvegekböl is létezik hagyományos - síküveggel, reflexiós és biztonsági - biztonsági üveggel készült változat is.

Thermo hőszigetelt üveg beépítés fa ablakba:

Elsőként  a fa léceket kell óvatosan eltávolítani, kiszedni a szegeket, leszedni a szilikont a keretről és a lécekröl. Ha van szigetelés az üveg és a léc között azt is. Ilyenkor minden esetben kitakarítjuk portalanitjuk a fa ablak nutjait. Az új thermo hőszigetelt üveget mikor beraktuk a helyére, kiékeljük, majd a léceket bongárszöggel visszaszögeljük. Ez szinte nem is látszik.

Thermo hőszigetelt üveg beépítés műanyag ablakba:

Ebben az eseten könnyebb dolgunk van. A léceket egy ügyes mozdulattal lepattintjuk, kipattintjuk mind a 4 oldalról így férünk hozzá az üveghez ami be, ki van ékelve. Természetesen vigyázunk hogy a lécet ne sértsük meg ablakszereléskor. Szintén kitakarítjük - portalanítjuk az ablak keret nútokat mielött visza kerül az új hőszigetelő üveg a helyére.

Thermo hőszigetelt üveg beépítés fém ablakba:

A legtöbb esetben fém léccel van megoldva a takarás vagyis a thermoüveg rögzítése a keretbe, amit le lehet csavarozni vagy kipattintani ha még nem ette meg az idő vas foga a csavart. Ha rozsdás, akkor leütjük a csavart és így férünk a sérült thermo üveghez hogy beépíthessük, pótolhassuk az újra. Van amikor szigeteésbe van ágyazva a hőszigetelő üveg, ezt is el kell távolítani.

Hogyan működik thermo üveg beépítés?

Kérhet előzetes árajánlatot űrlapunk segitségével néhány adat megadásával thermo üveg cseréjére de akár hívhat miket telefonon is. Az ajánlat elfogadása után önnel egyeztetett időpontban kiszállunk pontos méretet venni sérült hőszigetelt üvegről. Ott tudjuk pontosítani a cserélendő kéttrétegű thermo üveg rétegrendjét, az üveg összetételét. Ez után tudjuk megrendelni az üveget.

Thermo üveg beépítése: Ha megérkezett az üveg a gyárból (5-7 nap), önnel egyeztetett időpontban, pontosan és felkészülten érkezünk kicserélni a sérült hőszigetelő üveget. A beépítés után átadjuk a munkát és a gyári igazolást a beépített üvegről melyre 10 év párásodás elleni garanciát ad a gyártó.  Csak gyári certifikációval ellátott thermo üveget építünk be, amire gyári garancia van!

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Alakos thermo üvegek: A kettő-, három rétegű hőszigetelő üvegek esetében a négyszögletű mintától a 3 - illetve sokszögletű üvegeken keresztül, egészen a kör és ovális formák, illetve teljesen egyedi formájú továbbá elosztós szerkezetű üvegek cseréjét is vállaljuk.

Üvegezés biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

1 Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot.  A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.

2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát.

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. A gyár 10 év jótállást ad az üveg párosodása ellen. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva. A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

Kérjen ingyenes árajánlatot thermo hőszigetelt üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is.   +36 70 391 40 30 Cserepes Tibor

Alakos hősziget, thermoüveg

alakos thermo, egyedi formájú hőszigetelt üveg, kör alakú thermo üveg, rombusz alakú thermo üveg -üveges24Kör alakú, rombusz alakú, hatszög alakú, Trapéz, egyedi formájú thermo üvegek cseréje, beépítése

Biztonsági hősziget, thermoüveg

Ragasztott biztonsági üveggel (VSG) vagy edzett üveggel (ESG) készült thermo üveg, gyári igazolással.

Bedobást gátló thermoüveg

Bedobást, átszakítás, beütést, betörést gátló thermo üveg szerkezet.Bedobást, átszakítás, beütést, betörést gátló thermo üveg szerkezet gyártása egyedi igények szerint

3 rétegű hőszigetelő, thermoüveg

3 rétegű thermo hőszigetelt üveg cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Rövid határidővel, helyszíni felméréssel, beépítési garanciával.3 üveglap között távtartó léc, argongázzal és lowE bevonattal. Legjobb áron.

Betekintést gátló thermo üveg

belátástgátló thermoüveg, hőszigetelő üveg tejüveggel, thermo üveg - üveges24A thermoüveg kűlső üvege áttetsző a fényt átengedi de nem átlátszó. Számos üvegfajtával kérhető.

2 rétegű hőszigetelő, thermoüveg

Dupla azaz 2 rétegű hőszig üveg. 2 üveglap között távtartó léc, argongázzal és lowE bevonattal. Akár reflexiós változatban is.

Üvegest keres? Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosítók elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát megtérítik önnek.

 

Hőszig megoldások: Katedrál üveges thermo üveg, Reflexiós üvegel thermo, Domború üveges thermoüveg, Biztonsági ragasztott, Edzett üveges thermo, Drót üveges thermo, Íves vagy hajlított thermo üveg, Ólom üveges thermó üveg, Egyedi hőszig, Tükrös thermo, Savmart üveges thermo, Savmart üveges thermo.

+36 70 391 40 30 Cserepes Tibor Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat.

Működési területünk: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Bicske, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék. Üvegezés, üvegcsere, thermo üvegek, edzett üvegek. Üveges24 az ön partnere. 

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék,