fbpx
Menu

Thermo üveg álosztó, duplex osztó, valódi osztó

Thermoüveg ál vagy duplex osztó, valódi osztás. Szinte az összes osztott thermo üveget le tudjuk gyártatni. Nagyon sok fajtájú thermo üveg osztás létezik.

A valódi üvegosztó esetén az üvegtábla ténylegesen több darabra osztódik. A valódi üvegosztók mérete azaz szélessége szemből nézve a legszélesebb az összes osztó közül. Az üvegmezőt valóban kettéosztó valódi üvegosztók (kb. 70, 80, 100 mm széles)

 

A ragasztott duplex álosztó  semmilyen kapcsolatban nincsen az üvegfelülettel, az üveg mindkét oldalára kívülre felragasztott duplex álosztó (26, 46 mm széles)az üvegmezőt valóban kettéosztó valódi üvegosztók (kb. 70, 80, 100 mm széles).

  

Thermo üvegek cseréje. Thermo üvegek álosztással, valódi osztással vagy duplex ragasztott osztóval.

  

Nagyméretű, reflexiós biztonsági thermo, hőszigetelt üvegek cseréje. Edzett vagy laminált biztonsági üvegek, osztással vagy duplex osztóval.

  

Thermo üvegek, biztonsági hőszigetelt üvegek cseréje

  

Alakos, egyedi formájú thermo üveg készítés, csere

  

Thermoüveg csere biztosítási kárrendezésre! Hogyan működik?

1 Jelentse be az üvegkárt lakás biztosítójának, mellékelje a tőlünk kapott árajánlatot.  A biztosító társaság általában azonnal jóváhagyja a javítást. Ha a biztosító zöld utat adott, vegye fel velünk a kapcsolatot.

2 Helyszíni pontos méretvétel, kiszállás

A biztosító társaság jóváhagyása után kiszállunk önhöz pontos méretett venni az üveg felületről majd legyártatjuk, vagy megrendeljük az üveget, attól függően milyen üveg fajtára van szüksége. Hagyományos ablaküveg és jó pár üvegfajta esetében rögtön el is végezzük az üveges munkát.

Hőszigetelt üveg esetén méretvételezés után megrendeljük gyártól az hőszigetelt üveget, amely elkészítése pár napot vesz igénybe. A gyár 10 év jótállást ad az üveg párosodása ellen. Ha olyan sérülés van az üvegen ami baleset veszélyes, akkor speciális fóliával ragaszuk le míg a cserére nem kerül sor.

3 Az üveges24.hu csapata elvégzi a javítási munkát, Ön nekünk fizet és megkapja a számlát, amely a biztosított nevére és a kockázatviselési címre van kiállítva.

A számlát elküldi a biztosítónak, hivatkozva a kárbejelentő azonosítójára. A biztosító általában 3 napon belül átutalja a megadott számlaszámra a kárrendezési fedezetet, vagy postai úton küldi el a készpénzt.

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is.

   +36 70 391 40 30 Cserepes Tibor

Ha ön rendelkezik lakás biztosítással, akkor önnek, üveges szolgáltatásunk árát a biztosító megtéríti, hiszen minden magyarországi biztosító társaság az általunk kiállított üvegkárról szóló számlát elfogadja. Kattintson az ajánlatkéréshez!

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, HerceghalomMány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,