fbpx
Menu

Üveges Telki

Az Üveges24.hu szolgáltatásaira Telkiben is számíthat!

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó üveges munkák kivitelezéssel foglalkozik. Cégünk kiszállás mellett vállal minden-nemű üveges munka elvégzését Telkiben.

Kik az ügyfeleink? Magánszemélyek, cégek, vállalkozások hivatalok, intézmények és akár Ön is!Üveges24

Milyen problémával keresnek meg minket? Legtöbb ügyfelünk sérült, repedt, törött, bepárásodott ablaküveg csere, hőszigetelt - thermo üvegének beépítése miatt, illetve edzett üveg készítés, egyedi üveges munkák kivitelezésre (üveg zuhanykabin, kádparaván, zuhany és beltéri üvegfalak, üvegajtó és üvegkorlát gyártására kérnek fel bennünket.

Fő profilunk: Ajtó és ablak üvegezés, Hőszigetelt thermo üvegek cseréje, biztonsági hőszigetelt üvegek, egyedi thermo üvegek beépítése, edzett üveg készítés, tükör készítés beépítéssel, valamint egyedi üveges munkák kivitelezése.

Üvegezés, üvegcsere a helyszínen:

Vállaljuk kiszállás mellett sérült, törött üvegének cseréjét, fa, fém, műanyag nyílászárókban Telkiben is. Ahhoz hogy a helyszínen el tudjuk végezni a munkát, szükségünk van az üvegfelület látható méretére. Ez esetben nagyobb üveglapot viszünk magunkkal majd a műhelyautóban szabjuk be méretre. Bizonyos üvegfajtáknál és Hőszigetelt üveg esetében a pontos méretvétel után meg kell rendelni a thermo üveget a gyárból.

Üvegezés, üvegcsere műhelyünkben:

Műhelyünk Budaörsön található, ha erre jár be is hozhatja üvegezni valóját és rövid határidővel elvégezük a munkát. Hívjon: +36 70 391 4030

Üvegezés biztosításra:

Elvégezzük az üveg cserét melyről számlát állítunk ki önnek. Az általunk adott számlát kell majd önnek megküldeni a biztosítónak aki vissza utalja az ön részére az üvegezés árát, munkadíját. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók utólag számla ellenében megtérítik önnek. Mégtöbb információért kattintson..

Tükör készítés, tükör beépítés:

Vállalunk tükör készítés egyedi méretre akár beépítés nélkül is házhoz szállítva. Vállaljuk az általunk készített tükör beépítését a helyszínen, tükör ragasztást (csempére, csempe közé) szinte bármilyen felületre, tükör szerelést konzolra, tükör falkészítést, konyhai hátfal üveget készítést tükörből. Csak élcsiszolt minőségi tükörrel dolgozunk.

Edzett üveg készítés, megmunkálás:

Edzett üveg gyártás, akár egyedi megmunkálással is - terv alapján (fúrva, marva, csiszolva, laminálva, fazetázva) vállalunk edzett üveg készítést akár beépítés nélkül is házhoz szállítva. Edzett üvegek már 4mm vastagságtól elérhetőek. Szinte az összes üveg típust tudjuk edzettettni. Az edzett üveget utólag megmunkálni nem lehet. Mégtöbb információért kattintson..

Miben számíthat ránk?

Elvégezük az üveges munkát a legjobb tudásunk szerint. Felmérjük az üvegkár mértékét, ingyenes árajánlatot adunk a teljes üvegcserére illetve edzett üveg készítésre és egyéb üveges munkák kivitelezésére.

Mi ebből a hasznuk az ügyfeleinknek?

Biztosítással rendelkezők számára szolgáltatásunk ingyenes! Ha ön rendelkezik lakás, vagy üvegbiztosítással szolgáltatásunk ingyenes, hiszen önnek utólag a biztosító társaság megtéríti a benyújtott számla összegét

Telephelyünk: 2040, Budaörs Kinizsi út 2 - Károly Király út 145  D/45 Nem mindig tartózkodunk a telephelyen így kérjük mielőtt meglátogatna minket hívjon.

Kérjen ingyenes árajánlatot üvegcserére, töltse ki űrlapunkat és amit lehet megküldjük önnek ajánlatunkat. Adjon meg néhány adatok, ha lehet fotózza le a sérült üveget és töltse fel a képet is. +36 70 391 40 30 Cserepes Tibor

Ingyenes ajánlatkérés  üvegcserére

Ha tudja, az üveg típusát kérjük, adja meg, hanem fotózza le és töltse fel ide.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Ha nem tud fotót feltölteni kérem küldje az info@uveges24.hu email címre.

    captcha

    Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor szolgáltatásunk árát a biztosítók megtérítik önnek.

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék,